English Quiz for Upcoming IBPS Bank Exams - Set 51 | Error - Exam Pundit - IBPS PO | Clerk | SBI PO | Insurance Exams | SSC Exams | Current Affairs

Recent

Home Top Ad

Friday, September 01, 2017

English Quiz for Upcoming IBPS Bank Exams - Set 51 | Error





Hello and welcome to exampundit. Here is a set of English Language Quiz for the upcoming IBPS Exams 2017.



1. I do not know (a)/ what most people feel (b)/ depressed and dejected (c)/ even with the slightest provocation. (d)/ No error (e).

2. She had such pretty (a)/ that she thinks (b)/ she can afford to be (c)/ careless about her clothes. (d)/ No error (e).

3. After carefully examining (a)/ all the medicine bottles (b)/ he submitted a detailed report (c) to the higher authorities. (d)/ No error (e).

4. All of you have the liberty (a)/ to come home (b)/ as per the convenient (c)/ and discuss the problems. (d)/ No error (e).

5. He was persuaded (a)/ by his friends (b)/ to end his fast (c)/ because of his condition deteriorated. (d) No error (e).



Sponsored


6. I know who (a)/ this job should be (b)/ entrusted to (c)/ for smooth handling. (d)/ No error (e).

7. They have the nasty habit of (a)/ looking down upon people (b)/ and criticised them (c)/ for no reason. (d)/ No error (e).

8. Nowadays, the cost of living (a)/ is so high that (b)/ people find it difficult (c)/ to make both ends meeting. (d)/ No error (e).

9. Karnavati is (a)/ one of the leading (b)/ business centres (c)/ in our State. (d)/ No error (e).


10. As I reached the hospital a)/ I had found, a great rush of visitors b)/ whose relatives had been admitted there c)/ for one or the other ailment. d)/ No error e)



Answers:

  1. B
  2. A
  3. E
  4. C
  5. D
  6. A
  7. C
  8. D
  9. E
  10. B















Sponsored




Regards



Team ExamPundit

No comments:

Post a Comment

>